Job ☆ Pastry Chef m / w d Saas-Fee Stellenbörse


Stellenangebot - Pastry Chef (m/w/d)

Pastry Chef (m/w/d) - Stellenbeschreibung 674124

Stelleninserat von The Capra Saas-Fee *****

23.09.2025 / Arbeitsort: Saas-Fee - Telefon: +41 27 958 13 58 - Jobs in Saas-Fee


Zur Stelle:

Zur Unterstützung unseres Restaurantteams suchen wir per sofort oder nach Vereinbarung eine aufgeschlossene Persönlichkeit als

Pastry Chef (m/w/d) 

Join us for the coming winter season 2025/26  in creating memorable moments through the art of ...

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Arbeitsverhältnis

Saisonstelle Winter 5 Sterne Hotellerie


Zum Betrieb

Das 5* Boutiquehotel The Capra, ein Mitglied der Preferred Hotels, verfügt über 24 Suiten und Zimmer sowie eine Brasserie, den Chef's Table, eine Lounge-Bar, eine Bibliothek, FunLab für Kinder und Erwachsene, sowie einen neuen 700m2 Spa. The Capra bietet unseren internationalen Gästen Geborgenheit in luxuriöser-alpiner Umgebung, Genuss und ein ungezwungenes Ferienerlebnis. The Capra wurde zu den 35 besten Schweizer Ferienhotels (Sonntagszeitung Hotelrating) und zu den 100 Top Hotels vom Hochglanz Magazin Tatler gewählt.


Stelle von

Hoteljob-Schweiz


Stellenbeschrieb

Zur Unterstützung unseres Restaurantteams suchen wir per sofort oder nach Vereinbarung eine aufgeschlossene Persönlichkeit als

Pastry Chef (m/w/d) 

Join us for the coming winter season 2025/26  in creating memorable moments through the art of pastry-making.

 Your Tasks Recipe Development and Baking: Create and prepare a variety of desserts and baked goods while maintaining consistent quality.

Menu Planning: Contribute to menu development by suggesting new pastry items and seasonal specials.

Quality Control: Ensure high-quality standards for ingredients and finished products.

Creativity and Presentation: Innovate with flavors and presentation, creating visually appealing desserts.

Hygiene and Safety: Adhere to strict hygiene and safety guidelines for food handling and cleanliness.

Teamwork: Collaborate with kitchen staff and chefs to ensure smooth service.

Training (if applicable): Train and supervise junior staff to maintain quality standards.

Adaptability: Adjust to changes in demand and produce a wide range of pastries to meet customer preferences.

 Job RequirementsMinimum 2 years Experience as a Pastry ChefVery good level of EnglishOur Benefits

... a varied and modern workplace in a stylish ambience

... a great team

... Various benefits such as the use of our Fitness & 5* Spa

... free meals during working hours

... 30% employee discount in our F&B outlets

Interested? Then reach out and inspire us with your complete application including photo, CV and references.

Kontakt

The Capra Saas-FeeLomattenstrasse 63906 Saas-Fee

Frau Cornelia DestouchesDirector of Hospitalityhr@capra.ch


Antrittsdatum

Nach Vereinbarung


Ausbildung / Erfahrung

Kaderfunktion


Kontakt / Ansprechpartner

The Capra Saas-Fee *****
Lomattenstrasse 6
CH-3906 Saas-Fee

Ihre Ansprechperson: Cornelia Destouches
+41 27 958 13 58
Mail


Website

Region(en)

Saas-Fee

Schweiz / Kanton Wallis


Branche(n) / Rubrik

Tourismus
Gastronomie
Hotellerie - Hotellerie / Gastronomie / Hotellerie / Gastronomie


Schlüsselkasten   Menüplaner

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