
Pastry Chef (m/w/d) - Stellenbeschreibung 674124
Stelleninserat von The Capra Saas-Fee *****
23.09.2025 / Arbeitsort: Saas-Fee - Telefon: +41 27 958 13 58 - Jobs in Saas-Fee
Zur Stelle:
Zur Unterstützung unseres Restaurantteams suchen wir per sofort oder nach Vereinbarung eine aufgeschlossene Persönlichkeit als
Pastry Chef (m/w/d)Join us for the coming winter season 2025/26 in creating memorable moments through the art of ...
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Arbeitsverhältnis
Saisonstelle Winter 5 Sterne Hotellerie
Zum Betrieb
Das 5* Boutiquehotel The Capra, ein Mitglied der Preferred Hotels, verfügt über 24 Suiten und Zimmer sowie eine Brasserie, den Chef's Table, eine Lounge-Bar, eine Bibliothek, FunLab für Kinder und Erwachsene, sowie einen neuen 700m2 Spa. The Capra bietet unseren internationalen Gästen Geborgenheit in luxuriöser-alpiner Umgebung, Genuss und ein ungezwungenes Ferienerlebnis. The Capra wurde zu den 35 besten Schweizer Ferienhotels (Sonntagszeitung Hotelrating) und zu den 100 Top Hotels vom Hochglanz Magazin Tatler gewählt.
Stelle von
Stellenbeschrieb
Zur Unterstützung unseres Restaurantteams suchen wir per sofort oder nach Vereinbarung eine aufgeschlossene Persönlichkeit als
Pastry Chef (m/w/d)Join us for the coming winter season 2025/26 in creating memorable moments through the art of pastry-making.
Your Tasks Recipe Development and Baking: Create and prepare a variety of desserts and baked goods while maintaining consistent quality.Menu Planning: Contribute to menu development by suggesting new pastry items and seasonal specials.
Quality Control: Ensure high-quality standards for ingredients and finished products.
Creativity and Presentation: Innovate with flavors and presentation, creating visually appealing desserts.
Hygiene and Safety: Adhere to strict hygiene and safety guidelines for food handling and cleanliness.
Teamwork: Collaborate with kitchen staff and chefs to ensure smooth service.
Training (if applicable): Train and supervise junior staff to maintain quality standards.
Adaptability: Adjust to changes in demand and produce a wide range of pastries to meet customer preferences.
Job RequirementsMinimum 2 years Experience as a Pastry ChefVery good level of EnglishOur Benefits... a varied and modern workplace in a stylish ambience
... a great team
... Various benefits such as the use of our Fitness & 5* Spa
... free meals during working hours
... 30% employee discount in our F&B outlets
Interested? Then reach out and inspire us with your complete application including photo, CV and references.
KontaktThe Capra Saas-FeeLomattenstrasse 63906 Saas-Fee
Frau Cornelia DestouchesDirector of Hospitalityhr@capra.ch
Antrittsdatum
Nach Vereinbarung
Ausbildung / Erfahrung
Kaderfunktion
Kontakt / Ansprechpartner
The Capra Saas-Fee *****
Lomattenstrasse 6
CH-3906 Saas-Fee
Ihre Ansprechperson: Cornelia Destouches
+41 27 958 13 58
Mail
Website
Region(en)
Schweiz / Kanton Wallis
Branche(n) / Rubrik
Tourismus
Gastronomie
Hotellerie - Hotellerie / Gastronomie / Hotellerie / Gastronomie


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